Van de Water Meirink BelastingEN financieel & organisatieadvies: een samenwerking tussen Henri van de Water en Dineke Meirink, gehuwd en ook zakelijk partners.

In ons tot woonhuis en kantoor verbouwd schoolgebouw in Abbenes leven en werken wij.
Leven met onze kinderen en hond James, genietend van de ruimte en mooie omgeving.
Werken voor onze klanten in een ontspannen omgeving en hen op persoonlijke wijze ontvangen en bijstaan met goede raad en daad.

Henri

Henri is adviseur, ondernemer, begeleider en coach met passie!

Ooit begonnen bij de belastingdienst. Dat was mijn wereld niet, het vak belastingen wel.
Al snel overgestapt naar de belastingadviespraktijk in het bedrijfsleven. In de avonduren de studie fiscaal recht afgerond en belastingadviseur geworden. In die functie bleek dat ik meer in mijn mars had en kreeg als vestigingsdirecteur een aantal kantoren onder mijn hoede. Naast belastingadviseur werd ik ondernemer in loondienst. De logische vervolgstap was in 1999 zelf een onderneming starten, Van Velzen van de Water in Warmond. Als ondernemer/belastingadviseur gedurende 15 jaar daar verder gewerkt aan mijn kennis en vaardigheden. Naast belastingadviseur, financieel adviseur en ondernemer werd ik mediator, conflictbegeleider, ondernemingsadviseur, ondernemerscoach en interim manager.

Mijn veelzijdigheid gecombineerd met die van mijn vrouw gebundeld in één bedrijf: Van de Water Meirink BelastingEN financieel en organisatieadvies.

Henri & Dineke

Dineke

Dineke is een nuchtere allrounder op het gebied van belastingen, accountancy en vermogensplanning.

Mijn vader was accountant en ook ik had aanleg voor het cijfermatige, de keus was snel gemaakt. De studie begonnen voor accountant en afgerond. Vanwege de toenemende regelgeving bewust gekozen me niet in te schrijven als accountant. Wel inmiddels de studie Fiscaal recht opgepakt en voor het grootste deel afgerond.
Na mijn studie accountancy in 1990 als assistent-accountant aan het werk bij accountantskantoor Ciggaar in Sassenheim. Mijn werk daar was samenstellen van jaarrekeningen en belastingaangiften. Het kantoor werd diverse keren overgenomen, uiteindelijk door Deloitte. Mijn laatst functie daar was teamleider. In 2005 overgestapt naar Van Velzen van de Water accountants & belastingadviseurs. Daar verder gewerkt aan mijn kennis en vaardigheden als belastingadviseur, medewerker accountancy, vermogensplanner, pensioendeskundige, loondeskundige, cijferaar, vraagbaak en financieel adviseur.
Die combinatie van werk maakt dat ik me als een vis in het water voel.
Naast het werk jarenlang actief in diverse besturen van scholen, verenigingen en andere instellingen.

In 2014 hebben mijn man en ik onze kennis, ervaring en veelzijdigheid gebundeld in ons bedrijf Van de Water Meirink BelastingEN financieel en organisatieadvies. Hierin kan ik mijn kennis en ervaring volledig in dienst stellen van onze klanten.

 

 

 

 

 

Onze missie: onze klanten op persoonlijke wijze ontzorgen en vooruithelpen